Special

Slowride Transalpina Fest – trei zile de festival, paradă moto şi concerte rock pe Drumul Regelui

SlowRiders RC, în parteneriat cu Primăria Baia de Fier, Prefectura Gorj şi Consiliul Judeţean Gorj, vă invită la Slowride Transalpina Fest, cel mai mare festival moto organizat pe Transalpina. Timp de 3 zile, între 14 şi 16 iulie, pe scena amplasată în faţa Peşterii Muierilor vor concerta cele mai iubite trupe ale rock-ului românesc: Trooper, Altar, Bucovina, ZOB, Alex and The Fat Penguins şi mulţi alţii.

Participanţii vor putea petrece o mini-vacanţă, bucurându-se de o experienţă de festival completă: vor avea la dispoziţie zonă de campare cu toate facilităţile incluse, food & bar, concursuri moto cu premii, activităţi în aer liber, o zonă dedicată copiilor şi expoziţii de accesorii şi produse moto cu vânzare. Nu vor lipsi nici serile folk, la foc de tabără.

„SlowRiders RC aniversează 5 ani de prietenie şi plimbări moto, 5 ani de existenţă şi responsabilitate în trafic. Ne-am dorit ca această cifră să fie sărbătorită cum se cuvine şi am ales un loc în inima Carpaţilor, plin de istorie, frumuseţe şi spirit liber, de care să se bucure toţi fraţii noştri motociclişti şi nu numai”, a declarat Bogdan Mitu, preşedintele SlowRiders RC.

Slowride Transalpina Fest aduce şi o premieră: în cadrul paradei moto organizate sâmbătă, 15 iulie, pe Transalpina, va fi format cel mai mare tricolor din motociclete.

Evenimentul va fi găzduit de Cristian Hrubaru, iar partenerul media al festivalului este Rock FM.

Toate detaliile despre Slowride Transalpina Fest pot fi găsite pe www.slowridetransalpinafest.ro şi pe Pagina de Facebook a evenimentului.

Prima ediţie a Slowride Transalpina Fest are loc cu susţinerea partenerilor: Tuborg, BMW - Grup West Premium Oradea, REPSOL, Casa de Vinuri Cotnari, Doncafe, Vulcanet, Rockstar, Jagermeister, Granini, Team Guard, OTI, SpeedFire Protection, Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj şi SeeDigital Set&Post.

Biletele pentru Slowride Transalpina Fest pot fi cumpărate online de pe Iabilet.ro şi din magazinele partenere Iabilet.ro, precum şi de la întrarea în zona de desfăşurare a festivalului. Preţul unui abonament pe toate cele 3 zile este de 40 de lei, la care se adaugă şi două jetoane pentru mici, şi de 15 lei pentru o zi de eveniment, cu un singur jeton inclus.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...