Sport

Fotbal, Cupa României

Damila, eliminată din cupă

Damila Măciuca a fost eliminată marţi seara din cupă, după ce a pierdut la Ploieşti, scor 0-2 cu puternică echipă de Liga I, Petrolul. Susţinuţi de 200 de fani, vâlcenii au reuşit să pună prahovenilor destule probleme, chiar dacă gazdele au început în forţă şi au deschis scorul în minutul 6, când Ad.Cristea l-a învins pe Botaş cu un şut la colţul lung, din interiorul careului. Damila a echilibrat jocul şi putea egala, dar Lircă (12), Geantă (25) şi, mai ales, Posteucă cu capul (27) n-au găsit spaţiul porţii lui Bornescu. Botaş s-a evidenţiat la şuturile lui Hamza (33) şi Cojocnean (34) dar a avut şi noroc la şutul lui în bară a lui Cristescu (35).
Partea secundă a debutat la fel, cu Mustivar a ratând o ocazie imensă, iar apoi Cristescu şi-a mai trecut în cont o ocazie, în minutul 55, cînd lovitura sa de cap s-a dus puţin peste poartă. Liniştea gazdelor a adus-o Marinescu, în minutul 63, dublând avantajul dintr-o lovitură indirectă de la 14 metri, acordată după o intrare periculoasă a lui Posteucă. Damila a ieşit iar la joc, însă partida era deja încheiată, iar pe final, petroliştii au mai trimis încă o dată mingea în bară.
După joc, vâlcenii au înnoptat la Ploieşti şi au revenit azi la Rm. Vâlcea, unde şi+au reluat antrenamentele. Sâmbătă, Damila va juca în campionat, la Drăgăşani, cu FC Bihor. Alb-verzii au punctaj maxim în Seria B2, în care au cumulat trei victorii din tot atâtea jocuri.

FOTO PROSPORT

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...