Inedit

O turmă de oi, la tabăra militară a americanilor amplasată la Mihăeşti

La Mihăeşti - Vâlcea au venit americanii. 2.500 de soldaţi NATO vor ajunge în comuna vâlceană pentru un exerciţiu militar. Azi au avut primele surprize. Un cioban a intrat cu oile peste corturile americanilor şi a fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a scoate mioarele din spaţiul rezervat soldaţilor.

Dialogul dintre cioban şi americanii încartiruiţi la Mihăeşti nu a depăşit expresiile mimico-gestuale. Aşa că militarii au apelat la autorităţi. “Mai sunt şi mici incidente. Se apropie mai mult decât este cazul. Ei au împrejmuit cu gard şi problema e că în gardul respectiv au curent slab şi cu toate acestea pot să ciupă animalele”, spune Sabin Popa, secretarul Primăriei Mihăeşti.

Tabăra militară a fost amenajată pe islazul comunal din Mihăeşti în urmă cu o săptămână. Imediat cum au început să apară camioanele NATO, autorităţile locale au reabilitat Drumul Judeţean 647 din localitate pe o distanţă de doi kilometri, pentru a le asigura militarilor condiţii mai bune de transport. Nici n-au terminat soldaţii de amenajat tabăra militară, că au început şi zvonurile în localitate. Azi, oamenii au fost informaţi că începând cu 10 iulie, pe islaz vor ateriza mai multe elicoptere militare. Exerciţiile la care vor participa peste 2.500 de militari NATO vor avea loc în zilele de 16, 17, 19 şi 20 iulie. La sfârşitul lunii iulie tabăra va fi desfiinţată.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

06.07.2017 - 19:39Adisss:Frumos e ca ne fu.e grija oilor. Nimeni nu isi pune problema americanilor. De exemplu ce cauta astia la Mihaesti?!?

06.07.2017 - 11:39Ionescu Gheorghe:Bine că nu au fost întâmpinaţi de către traseistele de la Kăkăcioasa, cu sare şi păsărică, cum au fost întâmpinaţi, la 23 August, mujicii din Armata Roşie, când au făcut primii paşi în Bucureşti..! Domnilor, nu sunt oligofren, m-am ocupat de recuperarea lor. Aici se vede treba că este imposibil..Îmi daţi socoteli..?

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...