Administraţie

Maria Dragomiroiu, Connect-R şi Talisman, la “Târgul Lotrilor” de la Brezoi

Primăria oraşului de pe Valea Lotrului a organizat şi anul acesta un program pentru toate gusturile, în el fiind inclus şi un spectacol umoristic marca Vacanţa Mare

În perioada 18-20 august, la Brezoi are loc ediţia a şasea a “Târgului Lotrilor”, sărbătoarea locală devenită deja foarte atractivă nu numai pentru locuitorii oraşului de la poalele Ţurţudanului, ci şi pentru numeroşi oaspeţi din judeţ şi chioar diverse zone ale ţării. “De vină” este succesul crescând de care s-a bucurat manifestarea de la un an la altul, programul de bun gust oferit de organizatorii de la primăria din localitate, cu spectacole susţinute de nume dintre cele mai importante atât ale muzicii pop-rock din România, cât şi ale celei folclorice. Ediţia din acest an nu face excepţie, cele mai sonore nume invitate fiind Maria Dragomiroiu, Connect-R, Talisman, Heaven, Nicu Paleru, Aurel Moga, Mariana Stan sau Bianca Cristea. Vineri, înaintea concertelor din prima dintre cele trei zile de petrecere, primarul Robert Schell va premia cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar duminică, tot înaintea concertelor, vor susţine un program umoristic susţinut şi cei de la Vacanţa Mare.

Amintim că, în perioada 20-21 iulie, Brezoiul este şi gazda Open Air Blues Festival, un festival de blues, funk, rock-blues, jazz şi fusion ce va aduna pe scena din parcul central, cu sprijinul cunoscutului Mike Godorja, un număr impresionant de artişti consacraţi în domeniu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...