Actualitate

Drumul judeţean ce leagă comunele Stoileşti şi Galicea a intrat în modernizare

Florin Ionescu, primarul din Stoileşti, precizează că pe DJ 678 H nu se mai executaseră lucrări de reparaţii şi întreţinere de peste trei decenii

Drumul Judeţean (DJ) 678 H Stoileşti – Galicea a intrat în reparaţii după mai bine de 30 de ani de la ultimele lucrări de întreţinere suportate. Artera a fost cuprinsă la începutul lui 2017 în programul de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea şi RAJDP, iar planificarea investiţiilor în infrastructura rutieră se dovedeşte riguros respectată încă de la început.

Vineri, 30 iunie, RAJDP asfaltează primii doi kilometri, restul de şase din lungimea totală a arterei rutiere urmând a fi reabilitaţi în tranşe lunare până la începutul sezonului rece. Potrivit spuselor lui Florin Ionescu, primarului din Stoileşti, pe acest drum nu a mai fost turnat covor asfaltic de mai bine de 30 de ani, el fiind folosit atât de locuitorii din Stoileşti şi Galicea, cât şi de cei din Olanu, Dănicei, dar şi de vecinii din judeul Olt, comuna Vitomireşti. “Pe acest drum nu s-au realizat lucrări de investiţii de peste 30 de ani. Această investiţie era deosebit de importantă, ţinând cont de traficul mare pe acest sector care face legătura între Stoileşti şi Galicea, fiind de asemenea folosit şi de cetăţenii din comuna Olanu, Dănicei şi Vitomireşti din judeţul vecin. Mulţumim Consiliului Judeţean Vâlcea pentru că ţine cont de priorităţile localităţilor judeţului Vâlcea şi, prin această investiţie, putem spune că am făcut încă ceva pentru ca viaţa oamenilor să fie mai frumoasă şi mai uşoară”, a spus Florin Ionescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...