Ultima Oră

Ploi torenţiale în Craiova: Desculţi pe stradă din cauza inundaţiilor

Ploile au inundat mai multe străzi din Craiova. Cele mai mari probleme au fost pe strada Fermierului, din cartierul Brestei din Craiova. Maşinile abia au putut circula, iar locuitorii au fost nevoiţi să meargă desculţi pentru că apa măsura chiar şi o jumătate de metru. Oamenii dau vina pe canalizarea care nu a făcut faţă. Conducea Companiei de Apă susţine că de vină sunt... locuinţele construite mult mai jos ca strada.

Nu este însă pentru prima dată când strada Fermierului este inundată şi şoferii abia pot să circule în zonă. "Au pus ăştia de la compania de apă fluviale, dar s-a înfundat. A mers un an de zile şi după aia uitaţi şi dumneavoastră", spune un şofer.

Locuitorii de pe strada Fermierului au renunţat azi la încălţăminte pentru că apa măsura şi o jumătate de metru pe stradă. Oamenii dau vina pe lucrările la sistemul de canalizare, care au fost făcute de mântuială, spun ei. Conducerea Companiei de Apă Oltenia dă vina pe gospodăriile construite mai jos decât strada şi din acest motiv apa a intrat în curţile oamenilor. "Canalizarea a fost bine făcută, dar ei sunt mai jos decât strada şi se duc apele în curţi", spune Constantin Mitriţă, directorul Companiei de Apă Oltenia.

Ploile vor continua în Craiova până mâine dimineaţă la 10.00.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...