Sport

Oltchim 2010: Gala Campioanelor, la Rm. Vâlcea

Sâmbătă, 5 august 2017, în Sala Traian, din Ramnicu Valcea, va avea loc o ultima reprezentatie de gala a echipei Oltchim 2010, finalista Champions League!

Va fi o zi speciala, ce va ramane in memoria iubitorilor de sport, din Romania, prin aducerea, pentru ultima oara, in prim-plan, a doua simboluri ale handbalului feminin: echipa Oltchim Ramnicu Valcea si sportiva Ramona Farcau.

Printre protagonistele galei de exceptie se numara Ramona Farcau, golgetera Jocurilor Olimpice 2008 – Beijing, Cristina Neagu, desemnata de trei ori cea mai buna handbalista a lumii, Steluta Luca, al doilea golgeter all-time al Nationalei de Handbal a Romaniei si multe alte staruri, care ne-au incantat cu jocul si reusitele lor.

Biletele la GALA CAMPIOANELOR - OLTCHIM 2010, care se va disputa pe 5 august, la Râmnicu Vâlcea au fost puse în vânzare online, pe siteul www.myticket.ro.
Va invităm să le achizitionaţi, urmănd linkul de mai jos, pentru a participa la spectacolul programat cu ocazia retragerii din cariera de jucătoare a RAMONEI FARCĂU

Evenimentul va pune fata in fata trecutul si prezentul handbalistic al clubului din Ramnicu Valcea, intr-un meci amical, in care se vor confrunta echipele Oltchim – 2010 si HCM Ramnicu Valcea. Announcerul evenimentului va fi jurnalistul Narcis Drejan, Redactor Sef la Sport Total FM!

Consideram ca atat publicul care a trait si a sustinut echipa Oltchimului, in momentele de glorie ale clubului, cat si tinerii, care nu au avut sansa de a vedea, pe viu, acest simbol al handbalului romanesc, merita sa se bucure, inca o data, de prestatia fetelor de aur. Totodata, mult indragita handbalista, Ramona Farcau, a ales sa isi ia „Ramas bun!” de la handbal, din postura de jucatoare, in fata publicului, din Sala Traian din Ramnicu Valcea, acolo unde, timp de sapte ani s-a simtit ca ACASA.

Primele 1500 de bilete vor costa 15 lei, urmand ca dupa pretul sa fie 20 lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...