Special

“Vâlcea Octoberfest”, ultimele detalii înaintea debutului

Conducerea judeţului se inspiră din succesul celebrului festival bavarez şi insistă pe promovarea talentelor şi a ofertei de servicii şi produse locale

Consiliul Judeţean Vâlcea are aproape gata proiectul “Vâlcea Octoberfest”, suită de evenimente ce vor fi organizate, pe modelul celebrului festival bavarez, la Centrul de Congrese şi Expoziţii “Oltexpo” de la Seaca, din staţiunea Călimăneşti. Detaliile organizatorice vor fi anunţate oficial săptămâna viitoare, anunţă Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

“Voiam să semnez chiar astăzi dispoziţia, dar mai avem câteva idei, aşa că am amânat pentru săptămâna viitoare anunţul oficial privind componenţa comitetului de organizare, numele directorului evenimentului şi obiectivele în amănunt. Festivalul va fi organizat de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Centrul de Promovare a Culturii Tradiţionale Populare Vâlcea şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică. Vrem să mergem în special pe promovarea talentelor din judeţ, pe scenă urmând a evolua interpreţi de muzică uşoară şi populară, şi tineri, şi consacraţi, din toate zonele Vâlcii. De asemenea, vom invita agenţii economici să vină să-şi facă desfacere pentru produsele lor. Vor fi expoziţii de arte culinare cu degustare şi nu vor lipsi de la festival nici producătorii de bere, dar nici cei locali de vin şi ţuică, evenimentul fiind gândit cu scopul de a atrage atenţia României asupra Vâlcii”, ne-a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

În octombrie se va înregistra, de fapt, o dublă premieră. În afară de ediţia de debut a festivalului în sine, vom consemna şi primele evenimente care dau sens real investiţiei de 12 milioane de euro făcută în construirea centrului expoziţional din fonduri europene în proporţie de 98%.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...