Actualitate

Drum judeţean distrus de maşinile de mare tonaj şi de caniculă

Un drum judeţean din Dolj a fost distrus de maşinile de mare tonaj şi de caniculă. Drumul judeţean 652 B care leagă satul Călineşti de comuna Vulpeni din judeţul Olt a fost reabilitat în anul 2005, cu peste 630.000 de lei şi ultima oară a fost reabilitat parţial, anul trecut când au apărut primele gropi. Reprezentanţii CJ Dolj vor amplasa începând de săptămâna viitoare în zonă un cântar pentru a interzice maşinilor de mare tonaj să mai circule pe acolo.

Drumul judeţean 652 B ce leagă cele două localităţi se întinde pe o distanţă de 7 kilometri. La fiecare cinci metri există o groapă sau o denivelare. Sunt crăpături pe unde poţi băga chiar mâna, iar pe unele locuri asfaltul se desprinde şi îl poţi lua chiar cu mâna. Şoferii spun că este un adevărat coşmar să circuli pe aici. Şoferii au sunat disperaţi la primărie, însă drumul nu aparţine autorităţii locale. "Din păcate am primit foarte multe apeluri, nu am cu ce să-i ajut pentru că este drum judeţean, eu nu am niciun fel de calitate şi putere asupra acestui drum. Mai mult decât atât am luat legătura cu şeful de post din comună, la fel şi dânsul nu avea nicio putere pentru că nu este nicio interdicţie", spune Gheorghe Popa, primarul din Mischii. Totul se pare că ar fi pornit încă de la începutul campaniei agricole, când au circulat pe aici maşini foarte grele, iar asfaltul fiind foarte încins de la caniculă, a fost distrus. De săptămâna viitoare se vor pune restricţii. "O să meargă cei de la Drumuri să vadă şi o să încercăm să-l refacem. O să-i refacem fundaţia, plus că o să relocăm acolo pe cei de la, tot de la societate care au cântar", spune Cosmin Vasile, vicepreşedinte CJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

20.11.2021 - 17:15Badea:Va mulţumim frumos pentru drumul calinesti vulpeni ati reparat drumul,este super felicitari! Suntem foarte mulţumiţi !

31.08.2021 - 23:39Badea:Va rugam sa refaceţi drumul calinesti vulpeni , nu se poate asa ceva , nu nu apartine de nu ştiu care primarie....atunci de cine apartine? Cine teb să-l facă? Doresc sa se facă o sesizare!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...