Sub Lupă

Peste 2.8 kg marijuana ascunse în portbagajul unui autoturism

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit 2,81 kg marijuana, ascunse într-un spaţiu special amenajat în portbagajul unui autoturism condus de un cetăţean bulgar.

Potrivit poliţiştilor, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar, în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. „Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Astfel, poliţiştii de frontieră au observat în portbagajul maşinii un loc special amenajat, confecţionat prin modificarea structurii caroseriei autoturismului, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul autorităţilor vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii Roentgen”, se arată într-un comunicat al IJPF Dolj.

În urma scanării, în spaţiul special amenajat din portbagaj au fost descoperite 4 colete, ce conţineau cantitatea totală de 2,81 kg marijuana.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cazul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...