Inedit

Spectacol aviatic pe aerodromul din Severin

A fost spectacol aviatic pe aerodromul din Drobeta Turnu Severin, unde s-a organizat cea de-a X-a ediţie a evenimentului aeronautic Drobeta Fly In.

Programul a inclus acrobaţie aeriană, paraşutism, acrobaţie cu planorul, zboruri cu diverse aeronave ultrauşoare, motodeltaplane, motoparapanta şi girocopter. Au venit să admire acest spectacol nu mai puţin de 1000 de persoane.

Evenimentul a început la ora 11.00 pe aerodromul din Severin. Aici, cele peste 1000 de persoane, majoritatea copii au putut admira un adevărat spectacol pe cer făcut de piloţii cu experienţă. "Au venit forte multe avioane din vestul Europei. Ne bucurăm de o vreme frumoasă, de o prezenţă numeroasă, avem avioane de înaltă acrobaţie", a spus Lucian Molnar – organizator.

Chiar dacă au experienţă de mii de ore de zbor, unii dintre piloţi au avut ceva emoţii mai ales că a bătut foarte tare vântul. "Am fost aproape exact pe plăcere mea, vântul nu a fost chiar cel pe care mi l-am dorit, şi de aceia evoluţiile nu au mers chiar la suflet mie însumi", a declarat unul dintre piloţi.

Spectacolul aviatic s-a încheiat la ora 15.00.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...