Actualitate

Locuri de muncă pe perioada verii la Marea Neagră

SC “TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRĂ” SA din Mangalia, judeţul Constanţa, oferă în perioada 1 iulie - 10 septembrie 2017, următoarele posturi:

- Bucătar/ajutor bucătar = 30 persoane;
- Ospătar/ajutor ospătar = 40 persoane;
- Cameristă/îngrijitor spaţiu hotel = 20 persoane;
- Muncitor în spălătorie = 10 persoane;

Pentru angajarea elevilor sau studenţilor, pe o perioadă de 60 de zile, angajatorul poate beneficia de un stimulent financiar lunar, în valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pentru fiecare elev şi student încadrat în muncă.

De asemenea, angajatorul poate beneficia de o subvenţie de 900 lei lunar pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat, iar pentru absolvenţi din rândul persoanelor cu handicap pe o perioadă de 18 luni.

La încadrarea următoarelor categorii de persoane: şomeri care au vârsta de peste 45 de ani, susţinători unici ai familiilor monoparentale, tineri NEET, persoane cu handicap, şomeri de lungă durată, angajatorul primeşte 900 lei lunar pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare şomer încadrat, cu obligaţia menţinerii acestora în muncă pe o perioadă de 18 luni.

În cazul încadrării şomerilor care mai au 5 ani până la pensie, angajatorul primeşte 900 lei lunar pentru fiecare şomer încadrat, pe o perioadă de maxim 5 ani.

Relaţii suplimentare cu privire la locurile de muncă oferite se pot obţine la telefon:
0241 752.452; 0241 751.656.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...