Ultima Oră

Fostul jurist al Millenium Topographica, inculpat alături de Darius Vâlcov

Fostul consilier juridic al societăţii Millenium Topgraphica, Mircea Dogaru, a fost pus sub control judiciar, joi, fiind acuzat de dare de mită în formă continuată, în dosarul privind mituirea unui funcţionar din cadrul Oficiului de Cadastru Olt, în care este inculpat şi fostul ministru al Finanţelor Publice, Darius Vâlcov.

"În continuarea cercetărilor ce se efectuează de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în dosarul penal privind pe inc. Cincu Eduard – funcţionar public în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt şi inc. Vîlcov Darius Bogdan cu privire la care au fost furnizate informaţii prin intermediul comunicatelor din data de 05.05.2017 şi 20.06.2017, încunoştinţăm că, în cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au luat măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile şi faţă de inc.Dogaru Mircea - angajat pe postul de consilier juridic în cadrul uneia dintre firmele controlate de către inc. Vîlcov Darius Bogdan, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de dare de mită în formă continuată, prev.de art.255 alin.l C.p.anterior cu aplic.art.41 alin.2 C.p. anterior. În fapt, cu privire la acest inculpat s-a reţinut că, în perioada ianuarie – aprilie 2012, a fost cel care a remis funcţionarului public din cadrul O.C.P.I. suma de 1.000 lei lunar", se arată într-un comunicat al Parchetului.
Acestuia i-a fost îngrădit dreptul de a se deplasa pe o rază teritorială mai mare decât teritoriul României. De asemenea, i-a fost impusă obligaţia de a nu comunica cu ceilalţi inculpaţi şi martori din dosar.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...