Eveniment

Începe a doua etapă a dezinsecţiei pe domeniul public din acest an

SC Salubritate Craiova SRL desfăşoară, în perioada 20.06-30.06.2017, o campanie de dezinsecţie prin pulverizare terestră pe domeniul public, intervenţie ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

Lucrătorii societăţii vor acţiona în noaptea de 20 iunie, efectuând operaţiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafaţă de 21,2 hectare, în timp ce, în noaptea de 21 iunie, începând cu ora 24.00, este programată dezinsecţia în Parcul Nicolae Romanescu şi zonele adiacente. În noaptea de 22 iunie, activitatea de dezinsecţie va fi derulată în Parcul Tineretului, cimitirele Nord şi Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase şi de la Casa Ştiinţei şi Tehnicii, precum şi cele din Corniţoiu Vechi.

Echipele care acţionează la nivelul Craiovei vor demara intervenţia în celelalte cartiere ale Craiovei în data de 23 iunie, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfăşoare în funcţie de condiţiile meteorologice existente.
Produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenţii sunt Extratox şi Supertox, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii. Suprafaţa totală pe care va avea loc dezinsecţia este de 762.35 hectare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...