Administraţie

S-au inaugurat Staţiile de sortare Brezoi şi Râureni

Lucrările fac parte din proiectul „Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Vâlcea”

Consiliul Judeţean Vâlcea a organizat joi, 15 iunie 2017, o conferinţă de presă ocazionată de INAUGURAREA OFICIALĂ a Staţiilor de sortare Râureni şi Brezoi, realizate în cadrul contractului „Proiectare şi execuţie CL.2 Construire staţii de sortare Brezoi şi Râureni”. Lucrările fac parte din proiectul „Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Vâlcea”, care va fi contractat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

Contractul de lucrări a fost încheiat cu Consorţiul Hidroconstrucţia – Argif Proiect şi a fost executat în perioada 1.09.2015 – 20.05.2017. Staţia de sortare Râureni are o valoare de investiţie de 12.180.161,23 lei şi o capacitate de sortare de 27.871 tone/ an, iar Staţia de sortare Brezoi are o valoare de investiţie de 8.666.578,33 lei şi o capacitate de sortare de 2.992 tone/an.

„Mă bucur că am inaugurat această componentă importantă a SMID şi vreau să mulţumesc constructorilor pentru calitatea lucrărilor. De asemenea, ţin să îi felicit şi pe colegii din Consiliul Judeţean care au lucrat şi lucrează la acest proiect. În perioada următoare, vom finaliza demersurile pentru a obţine finanţarea nerambursabilă din cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 pentru proiectul «Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Vâlcea» şi vom continua activităţile prevăzute. Îmi exprim convingerea că eforturile noastre de dezvoltare a unei infrastructuri de gestionare a deşeurilor conformă cu standardele europene vor duce la îmbunătăţirea calităţii mediului şi a condiţiilor de trai în judeţul Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...