Economic

NEPI inaugurează Shopping City Râmnicu Vâlcea la finalul acestui an

Centrul comercial va fi cea mai modernă destinaţie de cumpărături şi divertisment din regiune

NEPI, cel mai dinamic investitor şi dezvoltator imobiliar de retail din România şi din Europa Centrală şi de Est, continuă seria lansărilor de succes şi inaugurează, la finalul acestui an, Shopping City Râmnicu Vâlcea, după deschiderea Shopping City Timişoara şi Shopping City Piatra-Neamţ din 2016. În urma unei investiţii de 40 de milioane de euro, centrul comercial va fi principala destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber din regiune, aliniată la cele mai ridicate standarde.

Cu o suprafaţă închiriabilă de 27.900 de metri pătraţi, Shopping City Râmnicu Vâlcea este un proiect care va avea un impact pozitiv asupra peisajului regional de retail, aducând vâlcenilor cea mai mare şi cea mai modernă destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber din judeţ. Centrul va include branduri internaţionale de renume, unele ce urmează să fie inaugurate în premieră în regiune. Printre chiriaşii centrului comercial se numără deja unul dintre cei mai mari retaileri de electronice şi electrocasnice din România, reprezentanţe ale unuia dintre cei mai mari retaileri internaţionali de fashion şi un hipermarket Carrefour.

Aliniat celor mai înalte standarde aplicate de NEPI în cazul tuturor centrelor comerciale lansate până acum, Shopping City Râmnicu Vâlcea va dispune de aproximativ 14.000 de metri pătraţi de branduri de fashion, o suprafaţă pentru hipermarket şi servicii de 10.000 de metri pătraţi şi una de 3.000 de mp pentru zona de restaurante şi divertisment.

Shopping City Râmnicu Vâlcea completează oferta de divertisment cu cel mai mare şi mai modern cinematograf multiplex, dotat cu 6 săli, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente şi populare producţii cinematografice, dar şi cu o gamă variată de restaurante şi locaţii fast food, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino şi o terasă de peste 350 de metri pătraţi, cu vedere spre râul Olt.

„Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi primul centru comercial full concept din regiune, care va oferi atât locuitorilor din judeţul Vâlcea, cât şi celor din zonele adiacente o diversitate de produse şi servicii pentru toate categoriile de public. Este un proiect care va redefini standardele de calitate şi va modifica piaţa de retail din regiune, datorită ofertei atractive de divertisment, dotările de ultimă generaţie şi mixul complet de chiriaşi. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru viitorii noştri vizitatori, aşa că acest centru comercial nu va fi doar o destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber, ci şi un motor pentru economia locală, generând mii de locuri de muncă”, spune Adina Ciobanu, Asset Manager, NEPI.

Poziţionat pe malul râului Olt, în apropierea Bulevardului Ferdinand, centrul comercial va fi uşor accesibil atât cu maşina, cât şi cu transportul public şi va deservi atât rezidenţii, cât şi locuitorii din întregul judeţ. Mai mult, Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de anul acesta, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de 900 de locuri, dispusă pe un nivel.

Prin inaugurarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, NEPI continuă tradiţia de colaborare şi parteneriate strategice cu branduri şi ancore cu acoperire internaţională, în toate centrele comerciale deschise până în prezent. În paralel, compania încurajează dezvoltarea economiei locale, alocând spaţii comerciale celor mai activi agenţi comerciali locali care, alături de brandurile internaţionale prezente, vor completa oferta de shopping şi divertisment oferită vizitatorilor din regiune. Companiile interesante de închirierea unui spaţiu comercial în Shopping City Râmnicu Vâlcea pot afla mai multe informaţii la numărul de telefon 0741.21.28.97 sau prin e-mail la adresa LeasingRetail@nepinvest.com.

Despre New Europe Property Investment plc (NEPI)

NEPI este un grup de investiţii şi dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) şi la Bursa de Valori din Bucureşti (BVB). Grupul a fost înfiinţat în anul 2007 pentru a achiziţiona, a dezvolta şi a gestiona cele mai importante proprietăţi pe zona de retail din ţările emergente ale Uniunii Europene, cu potenţial de creştere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI şi-a consolidat un portofoliu solid de proprietăţi şi a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia, Croaţia şi Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail şi pe alte pieţe. În plus, Grupul investeşte şi în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile oraşe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaţionale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia, Slovacia, Croaţia şi Cehia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...