Sport

Portarul Craiovei, schimb de roluri cu goalkeeperul naţionalei de handbal!

Înaintea meciului cu Belarus (Sala Polivalentă Craiova, joi, ora 19.00), decisiv pentru calificarea după 22 ani la un Campionat European, căpitanul tricolorilor Mihai Popescu a făcut un scurt schimb de experienţă cu goalkeeper-ul celor de la CS Universitatea Craiova, internaţionalul moldovean Nicolai Calancea.

"Este o diferenţă foarte mare între cele două posturi. La fotbal intervenţiile necesită deplasare laterală şi sărituri, pe când la noi ne deplasăm doar pe 3 metri şi facem multe fandări. Avem nevoie de sprijinul iubitorilor de sport din Oltenia la partida cu Belarus pentru că va fi un adevărat război pe teren. Sper ca fanii să fie joi al optulea jucător pentru noi!", a precizat căpitanul naţionalei de handbal.

Cel mai bun handbalist român al ultimilor ani (votat cel mai bun portar străin din campionatul Franţei în sezonul trecut) i-a testat abilităţile de la 7 metri colegului de la fotbal.

Deşi nu va putea urmări din tribune meciul cu Belarus deoarece craiovenii pleacă mâine în cantonament în Austria, Calancea le-a urat bafta handbaliştilor pentru marele meci cu Belarus. El speră că Mihai Popescu&Co să urmeze exemplul naţionalei de fotbal din meciul cu Chile, acolo unde olteanul Băluţă a adus victoria. Portarul Universităţii Craiova l-a felicitat totodată pe colegul său pentru debutul cu gol la naţională.

"Pentru mine a fost ceva ciudat, nu am mai jucat handbal vreodată şi sper că m-am descurcat binişor. Sper ca handbalul masculin să renască la Craiova pentru că aş veni la meciuri. Le urez baftă baieţilor şi îi chem pe fanii Universităţii să îi susţină la partida cu Belarus pentru că e un moment important pentru naţionala de handbal. Sper să repete succesul băieţilor de la fotbal, acolo unde Băluţă a demonstrat că este un fotbalist valoros, care poate face diferenţa pe teren în doar 20 minute", a declarat Nicolai Calancea.

S-au pus în vânzare biletele la Sala Polivalentă

Federaţia Română de Handbal anunţă suporterii echipei naţionale că începând de miercuri aceştia pot achiziţiona bilete pentru meciul cu Belarus şi de la Sala Polivalentă din Craiova. Casele sunt deschise azi până la ora 20.00, iar joi în intervalul 10.00 - ora meciului). Biletele pot fi achiziţionate în continuare şi online, de pe site-ul Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-masculin-romania-belarus-craiova-sala-polivalenta-465016/event.html?ca=12), dar şi de la partenerii Eventim (magazinele Vodafone, Orange, Germanos şi benzinăriile OMV).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...