Inedit

Liceul Tehnologic Special „Beethoven“, şcoală europeană

Liceul Tehnologic Special „Beethoven“ din Craiova a obţinut titlul de „Şcoală Europeană“, reuşita fiind salutată de către preşedintele CJ, Ion Prioteasa, potrivit căruia acest succes reprezintă o recunoaştere a unui act managerial performant şi a implicării în derularea proiectelor cu finanţare din surse comunitare.

„Ne bucurăm să putem anunţa că, în cursul zilei de mâine, reprezentanţii liceului se vor afla în Bucureşti, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la evenimentul în cadrul căruia le va fi înmânat certificatul care atestă faptul că se numără printre câştigătorii ediţiei din acest an a competiţiei «Şcoală Europeană», a declarat preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Este un succes notabil şi pentru că, în această competiţie, Liceul Tehnologic Special «Beethoven» s-a impus în faţa unor instituţii reputate, din mari municipii, precum Cluj, Sibiu, Braşov, dar şi din capitală.

La rândul său, directorul Liceului Tehnologic Special «Beethoven», prof. Maria Năstăşel, a declarat: „În urma eforturilor susţinute atât de către elevi, cât şi de către cadrele didactice, la nivelul unităţii noastre s-au derulat, în ultimii cinci ani, zece proiecte europene. Ca semn de recunoaştere pentru eforturile semnificative de integrare a învăţământului românesc în spaţiul european al educaţiei, liceul a obţinut certificatul «Şcoală Europeană – ediţia 2017»”.

Veştile bune nu se opresc aici, deoarece la începutul acestei luni au fost aprobate alte două proiecte, care se vor derula în anul şcolar 2017-2018, valoarea totală a granturilor prevăzute fiind de aproape 150.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...