Administraţie

Mihail Genoiu, noul primar al Craiovei

Mihail Genoiu a obţinut 42,8% din voturile valabil exprimate potrivit informaţilor furnizate de BEC. În Craiova prezenţa la vot a fost printre cele mai slabe din cele 49 de localităţi în care au avut loc alegeri parţiale.

"Mulţumesc tuturor celor care astăzi mi-au acordat votul lor! Mulţumesc prietenilor din familia PSD! Vacanţa s-a terminat! De mâine începem munca! Promit să fiu primarul tuturor craiovenilor, nu doar al celor care m-au votat", a declarat noul primar al Craiovei.

“Fie că ne place sau nu, cred că este o greşeală să vorbim de acest scor şi să ne referim la Craiova, în general. Rezultatul vorbeşte despre opţiunea a nici 20% dintre cetăţeni şi despre absenţa a peste 80%. S-a câştigat prin lipsă de cvorum. Recunosc, mi-aş fi dorit ca indiferenţa sau resemnarea să nu învingă în faţa ambiţiei de a puncta prin vot. Nu cred că este o victorie care merită sărbătorită, pentru că nu a fost dată de un triumf al majorităţii. Acest rezultat este o consecinţă, nu o reuşită. Este un efect secundar apărut ca urmare a deciziei unei mase restrânse şi a unei tăceri civice fără precedent. Mulţumesc tuturor craiovenilor care s-au îndreptat spre mine, acordându-mi încrederea, votul, nu mă voi opri aici. Respectul vostru şi faptul că aţi luptat pentru mine curat, cântăreşte mai greu decât o funcţie pentru care se fac ca te aplaudă peste 80% din craioveni cu spatele întors”, a declarat Mario Ovidiu Oprea, principalul contracandidat al lui Mihai Genoiu.

Opt candidaţi s-au înscris pentru a ocupa fotoliul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...