Sub Lupă

Fost boxer, trimis în judecată pentru şantaj

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt l-au trimis, azi, în judecată pe fostul sportiv Leo Marinete pentru şantaj.

Acesta, în perioada 3 mai - 9 mai 2017, a constrâns o tânără din Slatina să îi dea o sumă de bani, ameninţând-o cu darea în vileag a unei înregistrări video compromiţătoare.

„Inculpatul a discutat telefonic şi prin intermediul aplicaţiei WhatsApp cu persoana vătămată, căreia i-a trimis un screenshot de pe o înregistrare video de la minutul 9.29, în care persoana vătămată întreţine un act sexual, şi i-a solicitat o sumă de bani pentru a nu da în vileag înregistrarea compromiţătoare, fapt pentru care, în ziua de 8 mai 2017, persoana vătămată a sesizat organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul Slatina.

Leo Marinete a fost prins în flagrant, în data de 9 mai, în timp ce primea o parte din suma de bani de la tânăra şantajată.

„La data de 9 mai 2017, persoana vătămată şi inculpatul Marinete Leonardo Emilian au stabilit să se întâlnească în zona complexului comercial «Winmarkt» din municipiul Slatina, pentru a îi fi remisă inculpatului suma de bani solicitată, astfel că, în jurul orelor 12.25, în zona complexului sus-menţionat, inculpatul a fost surprins în flagrant de către organele de cercetare penală în timp ce primea de la persoana vătămată o parte din suma solicitată”, se mai arată în documentul citat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...