Actualitate

“Fagurele de Aur” a ajuns la ediţia cu numărul 48

La început de vară, şi comuna Tomşani se pregăteşte de sărbătoare, prilejul constituindu-l întâlnirea tradiţională a apicultorilor

Timp de două zile (10 şi 11 iunie), comuna vâlceană Tomşani va fi gazda celei de-a 48-a ediţii a “Fagurelui de aur”, întâlnirea tradiţională a apicultorilor din localitate şi din zona Horezu, dar şi-au anunţat participarea şi reprezentanţi din alte zone ale judeţului şi chiar din judeţe vecine.

Prima zi, sâmbătă, este dedicată de organizatorii de la Primăria Tomşani aproape exclusiv tineretului, programul cuprinzând mai multe întreceri sportive ce se vor desfăşura sub genericul “Cupa Fagurele de aur”, iar seara este programată, de la ora 20.00, o discotecă în aer liber. Duminică are loc deschiderea oficială a sărbătorii milenarei ocupaţii a crescătorilor de albine, prilej cu care vor susţine alocuţiuni Dumitru Pearcu, primarul comunei Tomşani, dar şi oficialităţile invitate la eveniment, preşedintele CJ Vâlcea, prefectul judeţului, parlamentari, fii ai localităţii. Seara este programat un spectacol de muzică populară şi muzică uşoară.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...