La Ţară

Popeşti şi Orleşti, pe lista comunelor vâlcene afectate de inundaţii

Şi neglijenţa locuitorilor, care au lăsat şanţuri colmatate şi podeţe înfundate, a contribuit la pagubele suferite de zeci de gospodării

De inundaţii provocate de ploile abundente din această primăvară nu au fost ferite nici Orleşti şi Popeşti. Administraţiile locale din cele două comune vâlcene au întocmit situaţia cu pagubele suferite şi au transmis-o Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urmă cu aproape trei săptămâni, 30 de gospodării au fost inundate în satul Orleşti din comuna omonimă şi alte 10 în Popeşti (şase în satul Dăeşti şi patru în satul Curtea). În majoritatea cazurilor, printre cauze s-au regăsit, potrivit constatărilor autorităţilor, şi şanţurile colmatate şi podeţele înfundate, asta şi pe fondul scurgerilor de pe versanţi.
Florian Marin, Prefectul judeţului Vâlcea, a dispus constituirea a trei comisii care să evalueze pagubele produse ca urmare a precipitaţiilor abundente din perioada menţionată, iar, în funcţie de constatarea acestora, vor fi luate măsuri în consecinţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...