Administraţie

Executantul primeşte avansul pentru începerea modernizării a încă 7,7 km de drumuri comunale în Mihăeşti

“Zilele trecute am fost din nou la Craiova şi am semnat, conform contractului, acordarea executantului a unui avans de jumătate din valoarea proiectului de modernizare a 7,7 km de drumuri (aproximativ un milion de euro – n.r.). În rest, activitatea curentă a administraţiei locale are zilnic un program bogat de intervenţii în diverse zone ale comunei, conform unui program de lucrări întocmit la început de an şi actualizat la fiecare început de lună. Acum (marţi, 30 mai – n.r.) spre exemplu, schimbăm o conductă de apă cu una nouă pe tronsonul Măgura”, ne-a declarat Constantin Bârzăgeanu, primarul comunei vâlcene Mihăeşti.

Asfaltarea şi modernizarea a 7,7 km de drumuri de interes local în comuna Mihăeşti este o investiţie finanţată din fonduri europene în valoare de un milion de euro, care presupune inclusiv montarea pe ambele laturi ale arterelor a 14 km de rigole.
În contextul aniversării Zilei Internaţionale a Copilului, de 1 iunie toţi elevii înscrişi la grădiniţele şi şcolile din comună vor primi din partea primăriei premii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...