Administraţie

Finanţare guvernamentală pentru cel puţin două proiecte depuse de Primăria Stoeneşti

Primarul Gheorghe Dumbravă este nerăbdător să înceapă procedurile de achiziţie pentru extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare

Toţi primarii din România aşteaptă cu nerăbdare lista finală cu Obiectivele de investiţii pe care Ministerul Dezvoltării le-a aprobat la finanţare prin PNDL. Gheorghe Dumbravă, primarul comunei vâlcene Stoeneşti, crede că acest lucru se va produce în curând. “Eu am înţeles că, la nivel de judeţe, investiţiile au fost abordate în ordine alfabetică. Alaltăieri s-ar fi ajuns deja pe la judeţul Olt. Tot din informaţii neoficiale am mai înţeles că, pentru Stoeneşti, ar fi aprobate extinderea de canalizare şi introducerea alimentării cu apă într-un sat mai mare (Cacova – n.r.), în care nu avem încă acest serviciu public”, ne-a declarat alesul vâlcean.

Proiectul integrat “Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică” are o valoare estimată de 2,5 milioane de euro şi cuprinde două componente: extinderea reţelei de alimentare cu apă în cele cinci sate care au făcut parte din fosta comună Cacova şi introducerea reţelei de canalizare pe o lungime de un kilometru în Stoeneşti (centrul comunei), cu racordare la staţia de epurare zonală de la Buneşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...