Administraţie

Căluşarii, principalii protagonişti la Ziua comunei Guşoeni

De Rusalii, localitatea vâlceană aniversează 551 de ani de atestare documentară

Duminică, 4 iunie, Primăria Guşoeni îşi invită fiii localităţii vâlcene şi oaspeţii la o nouă sărbătorire a zilei comunei.

Administraţia locală a pregătit şi de această dată un bogat program de manifestări, pe scena amenajată în Complexul “Bază sportivă şi Târg săptămânal” urmând a urca, după scurte discursuri susţinute de oficialităţi, numeroşi şi îndrăgiţi rapsozi şi grupurile de căluşari din Guşoeni şi comunele vecine Măciuca, Creţeni, Valea Mare. Vor fi înmânate diplome de merit familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, tinerii care au împlinit 18 ani şi, nu în ultimul rând, participanţii la competiţiile sportive din dimineaţa zilei de Rusalii.

În ce priveşte activitatea curentă a administraţiei locale, primarul Nicolae Concioiu şi colegii săi au depuse pentru aprobare şi finanţare la Ministerul Dezvoltării nu mai puţin de 12 proiecte. Un lucru şi mai demn de notat este faptul că au reuşit recent să convingă o importantă multinaţională să investească o sumă consistentă în amenajarea unui important obiectiv ce va aduce localităţii certe şi substanţiale beneficii. Însă, meticulos din fire, alesul doreşte să păstreze discreţia în această privinţă până în momentul în care înţelegerea va fi perfectată oficial.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...