Actualitate

Directorul RADPFL Craiova face de râs craiovenii care fură flori

Directorul RADPFL Craiova, Aurelia Filip, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii Craiovei să nu mai cumpere flori de la anumiţi cetăţeni şi să îi trimită poze cu ei, pentru ca Poliţia Locală să îi poată identifica şi sancţiona.

“Fac un apel public la toţi cetăţenii Craiovei, să fotografieze sau să filmeze orice persoană care culege flori din spatiul public şi să-i facă vedete! Cu ajutorul Poliţiei Locale, în această dimineaţă au fost prinse două persoane care se serveau din florile din spaţiul public, precum din propria grădină. Conform HCL 319, ruperea florilor din spaţiul public este interzisă şi se sancţionează cu amendă. Puteţi posta pozele cu astfel de incidente folosind #PolLocCraiova”, scrie directorul RADPFL pe pagina de socializare unde e postat deja poze cu cei care fură florile din oraş.

Mai mult decât atât, descrie fiecare poză pe care o postează. “Va rog frumos, pe cei care vizitati centrul vechi al Craiovei, nu cumpăraţi trandafiri de la acest personaj. Aceste flori sunt din părculeţul bisericii Sf. Dumitru”, mai scrie directorul RADPFL pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...