Inedit

Judeţul Dolj joacă în ultima regională din cadrul Cupei Coca-Cola

Echipa de băieţi a Colegiului Tehnic Energetic din Craiova şi echipa de fete a Liceului Tehonologic Auto din Craiova joacă în acest sfârşit de săptămână pentru premiul de vis al Cupei Coca-Cola: o experienţă de fotbal unică la Londra.

Constanţa, 26 mai: Constanţa este, în acest weekend, polul performanţei în fotbal pentru adolescenţi. Echipele din judeţele Argeş, Brăila, Buzău, Constanţa, Dolj şi Tulcea joacă meciurile care le pot duce în faza finală a Cupei Coca-Cola, de la Bucureşti. În total, 14 echipe din judeţul Dolj au fost înscrise în această competiţie.

Peste 8.460 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni a celei de-a 6-a ediţii a cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiţie de fotbal de sală a debutat în luna februarie cu 147 echipe de fete şi 417 de echipe de băieţi – însumând un nou record de 564 de echipe înscrise.

Sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 8:00 la Sala Sporturilor din Constanţa, au loc ultimele meciuri din faza regională. Echipele de băieţi şi echipele de fete se vor lupta, două câte două, pentru un loc în faza finală a competiţiei, care va avea Loc la Bucureşti. Duminică, 28 mai, va fi ziua în care se vor decide câştigătorii regionali ai Cupei Coca-Cola. Festivitatea de premiere va avea loc imediat după ce aceste meciuri se vor sfârşi.

Echipele de băieţi care vor disputa meciuri în etapa regională de la Constanţa:

• Liceul Teoretic „Dan Barbilian” din Câmpulung, judeţul Argeş
• Liceul Teoretic „George Vâlsan” din Făurei, judeţul Brăila
• Liceul teoretic Ştefan cel Mare” din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău
• Liceul Teoretic „Traian” din Constanţa
• Colegiul Tehnic Energetic din Craiova, judeţul Dolj
• Liceul „Gheorghe Munteanu” din Măcin, judeţul Tulcea

Echipele de fete care vor disputa meciuri în etapa regională de la Constanţa:

• Liceul Tehnolgic „Constantin Dobrescu” din Curtea de Argeş, judeţul Argeş
• Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Însurăţei, judeţul Brăila
• Liceul Teoretic „Traian” din Constanţa, judeţul Constanţa
• Liceul Tehnologic Auto din Craiova, judeţul Dolj
• Liceul Teoretic „Jean Bart” din Sulina, judeţul Tulcea

Finala ediţiei 2017 a Cupei Coca-Cola se va disputa pe 3 – 4 iunie în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Despre Cupa Coca-Cola

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

-------------------------------------

Despre Compania Coca-Cola

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, şi aproape 3.900 de produse. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde 21 de branduri de miliarde de dolari, dintre care 19 sunt disponibile şi în varianta cu mai puţine calorii sau fără calorii. Printre branduri se numără: Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, VitaminWater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia şi Gold Peak

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase şi necarbogazoase. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul pe care ni l-am asumat pentru dezvoltarea unor comunităţi durabile, compania noastră se axează pe iniţiative de reducere a amprentei asupra mediului, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţi şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea.

Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...