Inedit

"Studenţii noştri pot mai mult"

Marţi şi miercuri, Universitatea din Craiova derulează proiectul “Studenţii noştri pot mai mult”, ediţia a VI-a, care se va desfăşura în Centrul Vechi al Craiovei.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc, marţi, la ora 10.00, în spaţiul expoziţional. Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS). "Sunt implicaţi studenţii tuturor celor 12 facultăţi ale universităţii noastre: Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Teologie, Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Ştiinţe Sociale", a declarat Cezar Spânu, rectorul Universităţii din Craiova.

Proiectul “Studenţii noştri pot mai mult” vizează stimularea creativităţii, dorinţa de implicare a studenţilor în activităţile practice. În plus, participarea la aceste activităţi are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenţi, promovarea voluntariatului şi a unui stil de viaţă sănătos prin activităţi recreative.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...