Sport

CS Prietenia Caracal, clubul oltean care promovează anual zeci de braţe de fier

La numai 22 de ani, Alin – Savicevici Bărăitaru, proaspăt campion naţional de seniori la Skanderberg, are deja şi doi ucenici, performeri la juniori şi tineret

Din 2015, sportivii legitimaţi la clubul condus de antrenorul Aurel Baciu obţin în fiecare an zeci de performanţe naţionale la aproape toate categoriile competiţiilor naţionale. La concursul de seniori de anul acesta, desfăşurat la Codlea (Braşov) în perioada 28-30 aprilie, Prietenia Caracal a dat un nou campion naţional, Alin – Savicevici Bărăitaru (22 de ani, categoria 70 de kilograme, braţ stâng), nimeni altul decât nepotul consacratului arbitru internaţional Dragoş Corcoveanu.

“Am început să practic acest sport în urmă cu aproape şapte ani, îndrumat de unchiul meu, Dragoş Corcoveanu, unul dintre cei mai mari arbitri de Skanderberg din lume, antrenorul Aurel Baciu şi de celebrul Radu “Valahu” Georgescu. Domnul Aurel Baciu m-a susţinut de fiecare dată şi m-a ajutat să mă integrez în echipa sa, în care mă aflu şi în ziua de azi, A.S. C.S. Prietenia Caracal. Suntem mândri că, din 2015 şi până în prezent, este cel mai bun club din ţară la Skanderberg, obţinând de fiecare dată peste 20 de medalii la Campionatele Naţionale. De puţin timp am şi eu sub «aripa mea» doi băieţi pe care îi antrenez şi care au reuşit performanţa ca anul acesta să devină dubli vicecampioni naţionali, la categoriile de juniori -80kg şi tineret -65kg”, ne-a declarat Alin Bărăitaru Savicevici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...