Eveniment

Vrei o carieră în Poliţia Română? Înscrie-te la concursul de admitere!

Cei care vor să urmeze o carieră de ofiţer de poliţie mai au la dispoziţie câteva zile pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se încrie la şcolile de poliţie, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c.

Până la data de 26 mai 2017, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcţie de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Pentru admiterea la şcolile de poliţie, candidaţii pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie a.c., tot la unităţile teritoriale de poliţie.

Dacă sunteţi interesat de cariera de poliţist, vă puteţi înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

a. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:
1. Facultatea de Poliţie – 290 de locuri la frecvenţă, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum şi 50 la frecvenţă redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);
2. Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvenţă;
b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);
c) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri
(6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi);

Toate detaliile cu privire la înscriere şi la desfăşurarea examenelor se pot obţine de la serviciile de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, de la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Resurse Umane sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române: www.politiaromana.ro - Carieră - Admitere 2017.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...