Politică

Senatorul Mario Ovidiu Oprea şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, însoţit de delegaţia PNL Dolj, condusă de preşedintele Ştefan Stoica şi de deputatul Nicolae Giugea, în prezenţa secretarului general al Partidului Naţional Liberal, Cristian Buşoi, şi-a depus astăzi, 21.05.2017, candidatura pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova.

„Le mulţumesc celor peste 7.000 de craioveni care m-au susţinut pentru a face posibil acest demers de depunere a candidaturii şi fac făgăduinţa că vom face echipă împreună şi vom reporni motoarele Băniei, aşa cum au fost ele turate odată. Problema principală cu care ne vom confrunta este că locuitorii oraşului nu ştiu că sunt aceste alegeri pe 11 iunie. Fac un apel pe această cale, să-i informăm pentru că altfel ne vom ciocni de un absenteism foarte mare, nedorit de noi, dar dorit de alte partide. Autorităţile locale şi centrale nu fac nimic pentru ca cetăţenii să fie informaţi de acest lucru.
Problema principală cu care craiovenii se confruntă este administraţia. Craiovenii îşi doresc o administraţie la vedere. Se confruntă în acest moment cu o birocraţie în administraţia locală, cu o politizare excesivă şi chiar spun că s-au confruntat cu un fenomen generalizat de corupţie. Va trebui să punem punct acestui lucru. Este nevoie de o reindustrializare a oraşului nostru. Este nevoie de redeschiderea acelor fabrici serioase care au creat acele locuri de muncă pentru toţi craiovenii şi perspectiva zilei de mâine pentru tineri. Craiovenii mi-au spus că doresc ca oraşul nostru să redevină polul industrial pe care ei îl ştiau, centru industrial şi centru universitar. Mă voi strădui să fiu primar energic, deschis, disponibil, integru, aşa cum îşi doresc craiovenii, după cum reiese din toate studiile pe care noi le-am făcut până în acest moment”, a declarat senatorul Mario Ovidiu Oprea, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova.

“Tot Partidul Naţional Liberal îl susţine şi îşi pune mari speranţe în candidatura domnului Oprea. Cred că acest oraş, capitala Olteniei, una dintre capitalele istorice ale României, merită mai mult decât a avut în administraţia Partidului Social Democrat, merită o administrare a oraşului mai transparentă, mai corectă, mai cinstită şi cu mai multă eficienţă. Sunt convins că domnul Oprea, aşa cum l-am cunoscut cu toţii ca un om foarte corect, foarte integru, foarte eficient, şi-a făcut foarte bine treaba şi datoria în Parlamentul României, astăzi este liderul grupului nostru parlamentar de la Senat. Domnul Oprea, cu foarte multă seriozitate şi consistenţă va reuşi să facă viitoarea administraţie a municipiului să fie una corectă şi în folosul cetăţeanului. Cred, de asemenea, că folosind multă muncă, multă putere de convingere, multă diplomaţie va reuşi să devină, cu adevărat, ca şi primar al urbei, partenerul mediului de afaceri din Craiova”, a declarat Cristian Buşoi, secretarul general interimar al Partidului Naţional Liberal.

„Am înteles că domnul Mihail Genoiu şi-a depus astăzi candidatura din partea Partidului Social Democrat. De astăzi, nu mai avem primar interimar. Dacă domnul Genoiu este corect, cinstit şi respectă legea, trebuie să-şi dea demisia din funcţia de primar interimar al Craiovei şi din Consiliul Local, pentru că dânsul a fost ales pe listele PMP. Îi solicităm public să-şi dea demisia, să respecte legea. Dacă nu va face acest lucru, vom solicita, mâine, în scris, domnului prefect, să înceteze mandatul domnului Genoiu. Venim în faţa dumneavoastră cu un om integru, care a demonstrat în administraţie, care a demonstrat că este un om serios, care nu a avut probleme cu legea şi ştie ce nevoi au craiovenii. Prioritatea numărul unu pentru domnul primar Oprea va fi atragerea de investiţii private. Din păcate, Aeroportul Craiova, o minunăţie pentru noi, pentru toţi doljenii, este de fapt o poartă de plecare pentru tinerii din oraş, din judeţ şi nu una de sosire pentru investitori în municipiul Craiova”, a declarat Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...