Politică

Mihail Genoiu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Craiovei

Primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu şi-a depus candidatura, azi, pentru alegerile partiale din 11 iunie, pentru funcţia de primar al Băniei.

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova din partea Partidului Social Democrat. Sunt încrezător că locuitorii Craiovei îmi vor acorda încrederea şi voi continua alături de echipa PSD proiectele începute în urmă cu 5 ani, iar la finalul acestor 3 ani de mandat să ne situăm ca dezvoltare pe locul 3 în rândul municipiilor din România, imediat după Bucureşti şi Cluj”, a declarat Mihail Genoiu.

La eveniment a participat şi fostul primar, Lia Olguţa Vasilescu, dar şi Claudiu Manda, senator PSD, şi preşedinte al organizaţiei judeţene.

„Astăzi, împreună cu aproape 300 de colegi, l-am însoţit pe Mihail Genoiu la depunerea candidaturii. Mulţumim craiovenilor care au semnat pentru susţinerea lui, peste 36.000 de semnături. Felicitări echipei PSD pentru mobilizare şi implicare. Sunt sigur că Mihail Genoiu, ca primar, ştie să facă echipă cu Consiliul Local şi să continue proiectele începute alături de Lia Olguţa Vasilescu!”, a declarat Claudiu Manda.

Pe 11 iunie 2017, în Craiova vor avea loc alegeri parţiale pentru desemnarea primarului municipiului, loc lăsat vacant de Lia Olguţa Vasilescu, care a demisionat din funcţie în favoarea unui post de parlamentar în Camera Deputaţilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...