Politică

Gutău îl susţine pe Gîngu, candidatul PSD pentru Primăria comunei Bujoreni

Conform protocolului încheiat între PSD şi PER, deputatul Eugen Neaţă va fi directorul de campanie electorală pentru alegerile parţiale din Bujoreni

Miercuri, 17 mai, la sediul PSD Vâlcea a fost semnat un “Protocol de colaborare politică” între Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea şi Organizaţia Judeţeană PER Vâlcea, prin care îşi propun să colaboreze atât în perioada preelectorală, cât şi în timpul campaniei electorale pentru alegerea primarului din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea. Astfel, viceprimarul cu atribuţii de primar Gheorghe Gîngu va face campanie alături de Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea şi de Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean Vâlcea.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea a declarat că-l va susţine pe Gheorghe Gîngu pentru câştigarea funcţiei de primar şi că are încredere că ambele administraţii vor putea colabora foarte bine pe viitor, în vederea atragerii de fonduri, atât pentru dezvoltarea localităţilor Bujoreni şi Râmnicu Vâlcea, cât şi pentru binele oamenilor.
La semnarea protocolului au fost prezenţi domnul deputat Eugen Neaţă, cel care este şi “Directorul de campanie electorală”, preşedintele executiv al PSD Vâlcea, domnul Gheorghe Mihăilescu, cel care asigură de mai mulţi ani coordonarea politică pentru localitatea Bujoreni, consilieri locali PSD din comuna Bujoreni, precum şi preşedintele PSD Bujoreni, domnul Mareş Florian.

Rădulescu: “Sunt convins că Gheorghe Gîngu va fi un primar bun!”

“Îi mulţumesc lui Eusebiu Veţeleanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene PER Vâlcea pentru colaborarea extraordinară pe care o avem şi datorită căreia semnăm astăzi un «Protocol de colaborare politică», o colaborare începută imediat după alegerile locale şi care am convingerea că va continua pentru binele oamenilor. Prietenului şi omului de onoare Mircia Gutău, îi mulţumesc pentru toată susţinerea şi pentru că a rămas acelaşi om de cuvânt, alături de care, la nivelul Consiliului Judeţan Vâlcea, dar şi la nivelul Primăriei, împreună construim în logica binelui pentru toţi vâlcenii. Sunt convins că Gheorghe Gîngu va fi un primar bun pentru că are alături oameni deosebiţi, cum este Mircia Gutău, iar eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, îl asigur de tot sprijinul. Avem o echipă bună în Bujoreni şi sunt convins că PER-PSD vor reuşi să aducă în această localitate armonia, astfel încât toţi locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, să primească din partea administraţiei şi a primarului atenţia şi tot respectul”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte al PSD Vâlcea şi, totodată, al CJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...