Actualitate

Gafă RADPFL Craiova: Lupul găsit în parc este... câine

Astăzi, poliţiştii Secţiei 2 au fost contactaţi de reprezentaţii RADPFL, care i-au informat că la grădina Zoo s-a prezentat o femeie de 21 de ani, din Craiova, care susţine că animalul depistat în cursul zilei de ieri în Parcul N. Romanescu este de fapt un câine care îi aparţine, totodată solicitând restituirea animalului.

Craioveanca a prezentat carnetul de sănătate al câinelui şi documentul de identificare emis de un Cabinet Veterinar din Craiova, acesta făcând parte dintr- o rasă care nu este agresivă, un câine lup cehoslovac, în vârstă de 1 an şi jumătate, şi care, de asemenea, avea implantat un cip, fiind înregistrat şi luat în evidenţe.

Din declaraţiile femeii, reiese că animalul a fugit dintr-o curte din satul Secui şi s-a deplasat în zona Parcului N. Romanescu, fiind familiarizat cu locaţia respectivă întrucât pe parcursul unei perioade de aproximativ 9 luni a fost dresat aici. Câinele a fost luat de proprietari. Reamintim că, ieri, angajaţii RADPFL, cei care au capturat animalul, au spus că este un lup sălbatic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...