Inedit

Drept la replică al ETA SA împotriva unui articol în care Bogdan Ţigaret i-a mulţumit socetăţii pentru colaborare

Pentru o corecta şi completa informare a opiniei publice, va transmitem, în baza dreptului la replică şi a prevederilor art. 31, (4) din Constituţia României - “Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice” - punctul de vedere al ETA SA cu privire la subiectul articolului publicat în data de 12.05.2017, sub titlul “Silva Crisflor salvează proiectul educativ «Autobuzul siguranţei rutiere», coordonat de Bogdan Ţigaret”, subiect în legătură cu care nu aţi solicitat o poziţie oficială a conducerii executive a societăţii, înaintea difuzării materialului de presă:
• autoritatea publică locală şi ETA SA susţin anual proiectul “Autobuzul Siguranţei”, în virtutea interesului faţă de caracterul civic al acestei acţiuni, participarea noastră activă fiind obiectiv menţionată inclusiv în articole precedente apărute în publicaţia dumneavoastră;
• organizatorii campaniei nu au transmis în timp util către ETA SA o solicitare oficială privind organizarea ediţiei 2017; astfel, vineri, 12.05.2017, în jurul orei 13.00, domnul Bogdan Ţigaret s-a prezentat personal la sediul ETA SA, unde a depus documentul înregistrat sub nr. 2891/2017, pe care îl anexăm în copie prezentei - document nesemnat, fără un număr de înregistrare al emitentului, care nu precizează denumirea ori datele de contact ale vreunei organizaţii, conţinând date sumare şi fără vreo referinţă clară la campania mai sus menţionată ori la o solicitare expresă privind implicarea societăţii noastre în această acţiune.
Facem precizarea că ETA SA nu a refuzat implicarea în ediţia curentă a proiectului “Autobuzul siguranţei rutiere”, domnului Bogdan Ţigaret solicitându-i-se date suplimentare şi o documentaţie oficială cu privire la desfăşurarea acţiunii, urmând ca ulterior primirii acestora să fie contactat în vederea stabilirii detaliilor colaborării.
În virtutea bunei noastre colaborări anterioare, vă adresăm rugămintea de a publica aceste precizări, precum şi documentul anexat, în ediţia dumneavoastră viitoare, în aceleaşi condiţii ca şi articolul la care facem referire.
Cu consideraţie,
Director ing. Andi-Ştefan DAVIDESCU, Specialist RP Claudia MOISE

NOTA REDACŢIEI.
Articolul la care se face referire nu a vizat SC ETA SA, ci autorităţile locale care tutelează activitatea societăţii de transport în comun. De altfel, Bogdan Ţigaret a mulţumit public ETA SA, chiar în articolul menţionat, pentru colaborarea din cele şase ediţii precedente ale acţiunii educative. Singurul semn de întrebare care se ridică în noul context este legat de motivele care au stat la baza deciziei conducerii societăţii, neaşteptat de scrupuloasă după o colaborare de şase ani între părţi, de a-i fi solicitate Asociaţiei pe care o reprezintă Bogdan Ţigaret completarea din nou a unor documente pur formale.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...