Sub Lupă

Poliţiştii vâlceni au recuperat în Vaslui bunuri de 200.000 de lei furate din Bujoreni

Trei vasluieni au pătruns prin efracţie în seara zilei de 22 aprilie a.c. într-o locuinţă din comuna vecină cu Râmnicul şi au sustras bani, bijuterii şi ceasuri

Luni dimineaţă (15 mai), poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, în colaborare cu poliţiştii vasluieni, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Drânceni, judeţul Vaslui, la persoane bănuite de mai multe furturi din locuinţe, săvârşite pe raza judeţului Vâlcea.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit faptul că, în seara zilei de 22 aprilie a.c., trei bărbaţi din Drânceni, judeţul Vaslui, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din comuna Bujoreni, de unde ar fi sustras 5.800 de euro, 150 de lire sterline, 2.300 de lei, bijuterii din aur cu greutatea de aproximativ 700 de grame şi 5 ceasuri în valoare de peste 600 de euro, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.
În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, înscrisuri, bijuterii şi sume de bani, ce fac obiectul dosarului penal.
Au fost puse în executare 3 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor, aceştia fiind conduşi la sediul IPJ Vâlcea pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.
Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru furt calificat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...