Eveniment

Dragnea a vizitat solariile din Olt

Preşedintele PSD Olt, Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Petre Daea au vizitat solariile legumicultorilor din sudul judeţului Olt.

Prima vizită a fost în comuna Cilieni. Peste 1.600 de legumicultori din judeţ s-au înscris în Programul pentru tomate, prin care pot obţine 3.000 de euro, dacă reuşesc să vândă 2.000 de kilograme de roşii până la finalul lunii mai sau în perioada noiembrie-decembrie.

“Trebuie mai multă atenţie, mai multă rigoare la aceste controale, pentru că de multe ori se ajunge în situaţia în care producători adevăraţi, cu certificat în regulă, să nu aibă loc în piaţă", a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

După Cilieni, delegaţia a mers şi în comuna Rusăneşti. "Programul pentru tomate, unul dintre cele mai importante din Programul nostru de guvernare, este cel care a plasat Oltul pe locul întâi în topul judeţelor în care fermierii au aplicat pentru obţinerea ajutorului guvernamental. Aproximativ 1.600 de legumicultori din judeţ s-au înscris în acest program prin care pot obţine 3.000 de euro, dacă reuşesc să vândă 2.000 de kilograme de roşii până la finalul lunii mai sau în perioada noiembrie-decembrie", a mai spus Dragnea.

1.214 dintre ei au plantat deja roşiile şi au început să vândă din prima producţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

17.05.2017 - 16:52Carmen07:E un interes pur sau doar propaganda. Ramane sa deslusim misterul

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...