Monden

Primarul Mircia Gutău şi deputatul Eugen Neaţă, invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis la recepţia ocazionată de Ziua Europei

Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, şi deputatul PSD, Eugen Neaţă, au răspuns invitaţiei adresate de Preşedintele României, Klaus Iohannis, de a participa, joi 11 mai, la recepţia oferită cu ocazia Zilei Europei sub genericul ”10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană”. Recepţia a fost găzduită de grădina Palatului Cotroceni şi a fost onorată de prezenţa Preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

“La invitatia preşedintelui României, Klaus Iohannis, am participat la recepţia oferită cu prilejul Zilei Europei, la Palatul Cotroceni. Evenimentul a marcat 10 de ani de la aderarea României în Uniunea Europeană şi 60 de ani de la înfiinţarea acesteia. Recepţia a avut loc în grădina Palatului şi au participat preşedintele Comisiei Europene, Jean Klaus Juncker, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, preşedintele Camerei Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, parlamentari, oficialităţi şi reprezentanţi din diferite domenii“, a precizat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...