Special

Spectacol pe cer în Băileşti-Dolj

A fost spectacol pe cer, azi, la prânz, în oraşul Băileşti din judeţul Dolj. Sute de persoane s-au adunat să admire acrobaţiile făcute de avioane.

Cei prezenţi au stat cu ochii spre cer şi au admirat piloţii care au efectuat manevre spectaculoase. „Există un risc, dar este asumat, nu facem nimic la voia întâmplării. Am reuşit să sparg cam şase baloane, dar am şi ratat câteva. Cea de-a doua misiune a fost un zbor în formaţie. Este bine că se mai organizează astfel de evenimente, iar astăzi am făcut câteva acrobaţii superioare“, a spus Sorin Bălan, fost pilot militar.

Mitingul aviatic a fost întrerupt după ce o ploaie torenţială a început, însă după o jumătate de oră, a fost reluat. Mitingul aviatic a fost organizat în memoria pilotului băileştean Petre Ivanovici. „Acest miting a fost organizat în memoria marelui nostru baileştean şi român Petre Ivanovici, unul dintre cei mai ambiţioşi piloţi, făcea parte din escadrila Dracii Roşii când americanii cu Blue Angel nici nu existau“, a spus Costel Pistriţu, primarul oraşului Băileşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...