Inedit

Poliţiştii doljeni au donat sânge

Azi, peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj au donat sânge în cadrul unei activităţi organizate la Centrul Medical Judeţean Dolj.

"Donarea de sânge este un act de civilizaţie şi respect faţă de semenii noştri care se confruntă cu probleme de sănătate şi care au nevoie de ajutorul nostru, iar un astfel de gest este cu atât mai necesar cu cât Centrul de Transfuzii Dolj se confruntă cu un deficit al stocului, ceea ce poate duce, din păcate, la situaţii tragice", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În doar câteva ore de la începerea activităţii, peste 50 de poliţişti, femei şi bărbaţi, s-au alăturat campaniei şi au donat sânge cu dorinţa de fi un sprijin comunităţii din care fac parte. Printre poliţiştii prezenţi astăzi să doneze sânge a fost şi Şeful Poliţiei municipiului Craiova, comisar şef de poliţie Marius Tiţoiu, care a declarat că poliţiştii craioveni sunt alături de semenii lor aflaţi în suferinţă şi consideră gestul de a dona sânge un gest absolut normal, firesc, iar exemplul poliţiştilor ar trebui urmat de cât mai multe persoane.

Foarte curajoase au fost şi mai multe poliţiste din cadrul Serviciilor de Resurse Umane, Investigarea Fraudelor Economice şi Compartimentul Control Intern, acestea fiind felicitate de către comanda inspectoratului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...