Special

Şocant! Doi bătrâni, înmormântaţi cu excavatorul

Şi mai scandaloasă este atitudinea lui Mihail Ţiulescu, primarul comunei Dobreşti, care chiar se mândreşte cu operativitatea sa

Doi bătrâni din Dolj au fost îngropaţi cu buldoexcavatorul, fără slujbă religioasă şi în mare grabă. Poliţia a deschis dosar penal pentru profanare de morminte.

Doi bătrâni (soţ şi soţie) din comuna doljeană Dobreşti, au fost găsiţi decedaţi sâmbătă, 6 mai, în locuinţă. Autorităţile locale i-au înhumat imediat într-o groapă, înveliţi în pături şi folie, fără slujbă religioasă. “Având toate acordurile din punct de vedere legal, nu am avut timp să le oficiem în regim de urgenţă şi cele pământeşti. Nu mai era timp de slujbă la ora aia. Popii nici nu veneau la ora aia. Primarul lucrează pe linie administrativă să asaneze rapid locul, problemele creştineşti nu ţin de primărie. Nu cred că am greşit în momentul în care am hotărât să îi îngrop. Nu au avut slujbă şi nici nu am avut de unde să cumpărăm sicriu sâmbătă seara. I-am pus în cupa buldoexcavatorului şi i-am dus la cimitir. La sfârşitul săptămânii o să le facă preotul o slujbă“, a povestit Mihail Ţiulescu, primarul comunei Dobreşti.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar mai multe persoane vor fi duse la audieri. “Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bechet s-au sesizat din oficiu cu privire la condiţiile în care au fost înhumate cele două cadavre descoperite în locuinţa proprie din localitatea Dobreşti, judeţul Dolj. S-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Cercetările se desfăşoară sub directa supraveghere şi coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la definitivarea acestora dosarul să fie înaintat acestei unităţi de parchet cu propuneri legale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...