Eveniment

Bursa forţei de muncă la Rm. Vâlcea, având drept invitaţi angajatori şi elevi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, împreună cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea organizează BURSA FORŢEI de MUNCĂ în data de 12.05.2017, începând cu ora 9.00, la sediul C.R.F.P.A. Vâlcea din str. Calea lui Traian, nr. 98, Rm. Vâlcea, având drept invitaţi angajatori şi elevi.

Acest eveniment se desfăşoară pentru a oferi posiblitatea angajatorilor de pe piaţa forţei de muncă vâlcene de a-şi prezenta activităţile şi oportunităţile oferite, în vederea realizării unei cariere profesionale. Totodată, elevii vor lua contact cu cerinţele şi facilităţile existente pe piaţa muncii.

De asemenea, aducem la cunoştinţa persoanelor interesate că Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, prin Centrul propriu de evaluare a competenţelor profesionale, poate să certifice gratuit competenţele profesionale ale şomerilor în ocupaţiile: administrator pensiune, agent de turism, cameristă, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, îngrijitoare copii, lucrător în gospodărie agroturistică şi recepţioner de hotel.

Actele solicitate sunt următoarele:
- carte de identitate (copie şi original);
- certificat de naştere sau de căsătorie, după caz (copie şi original);
- adeverinţă medicală (apt pentru muncă în ocupaţia în care doreşte să se certifice);
- adeverinţă eliberată de organele fiscale (cu veniturile realizate);
- diploma de absolvire a ultimei forme de învăţământ (copie şi original);
- adeverinţă eliberată de un angajator că a lucrat în ocupaţia pentru care doreşte certificarea competenţelor profesionale (perioada).

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Valcea, în calitate de furnizor de formare profesională, organizează cursuri pentru iniţiere în limbile: engleză, italiană, spaniolă şi germană.

Actele necesare înscrierii la cursuri (originale şi copii): carte de identitate; certificat de naştere; certificat de căsătorie, după caz; diploma de studii (ultima formă de învăţământ absolvită); adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt/ă pentru meseria solicitată; act eliberat de organul financiar teritorial (de care aparţine persoana cu domiciliul), din care să rezulte că nu realizează venituri sau că realizează, din activităţi autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la A.J.O.F.M. Vâlcea, ca şomeri indemnizaţi sau neindemnizaţi, vor urma cursurile gratuit şi vor avea asigurată decontarea abonamentului de călătorie pe perioada frecventării cursurilor.
Agenţia vine astfel în sprijinul valorificării potenţialului forţei de muncă existente pe plan local.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

09.05.2017 - 11:12cursurigratisonline:Buna ziua,

Pentru cei interesati de cursuri gratis online

www.cursurigratisonline.ro

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...