Sport

Severinul nu ştie să câştige

Echipa severineană a remizat sâmbătă seara, scor 1-1, cu Oţelul Galaţi şi a ajuns la -11 în clasamentul adevărului. Fără victorie în Liga 1 după 9 etape, CS Turnu Severin pare deja condamnată la retrogradare.

Nou-promovata în Liga 1 n-a găsit soluţia câştigătoare nici cu Oţelul Galaţi. Dominaţi în primul sfert de oră, moldovenii au deschis scorul în minutul 20, când sârbul Punosevac a reluat cu latul centrarea lui Băjenaru.
În prelungirile primei reprize, francezul Thomas a egalat, cu un şut din întoarcere. În partea secundă, ambele echipe şi-au creat ocazii, dar tabela nu s-a mai modificat şi CS Turnu Severin a înregistrat a patra remiză a sezonului.
„Încă mai suferim în faţa porţii, nu avem experienţa şi liniştea necesară, pentru că atunci când nu câştigi şi îţi doreşti foarte mult, există şi un blocaj la ultima pasă şi la ultima execuţie. Golul lui Thomas a contat foarte mult şi a dat încredere jucătorilor. Am obţinut un punct, dar eu spun că am pierdut de fapt două. Echipa a jucat bine. Am avut determinare, am avut posesie, ne-am creat ocazii, am pus presiune pe adversar, dar n-am reuşit să câştigăm. Pentru noi fiecare meci e o provocare, e o aventură Liga 1, dar vom lupta până la final şi sper să se termine frumos. Exceptând meciul de la Astra, când noi am fost cei egalaţi, în celelalte opt partide am fost conduşi. E bine că în trei dintre meciuri am putut reveni şi am obţinut un punct. Până la urmă a fost un meci bun cu Oţelul, din care sper să învăţăm ceva”, a spus antrenorul-secund Ionel „Jerry” Gane. Principalul Nicolo Napoli a urmărit meciul din tribună, după ce fusese eliminat în prelungirile partidei de la Vaslui. La oficială a luat loc şi fundaşul Milan Mitic, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

"Încă mai suferim în faţa porţii, nu avem experienţa şi liniştea necesară, pentru că atunci când nu câştigi şi îţi doreşti foarte mult, există şi un blocaj la ultima pasă şi la ultima execuţie. Golul lui Thomas a contat foarte mult şi a dat încredere jucătorilor.", Jerry Gane, antrenor secund CS Turnu Severin

Devine Severinul noua „Steluţa”?

CS Turnu Severin ar putea fi preluată zilele acestea de omul de afaceri Viorel Tudose, care a mai fost implicat în fotbal la Gloria Buzău şi CSM Rm. Sărat, dar şi la echipa de handbal HCM Buzău. Se pare că Tudose e un apropiat al lui Gigi Becali, care speră ca Severinul să încurce Rapidul şi CFR Cluj. Oficialii de la Dunăre mai aşteaptă şi un investitor francez, care să salveze clubul de la desfiinţare. „Venirea unei persoane care să asigure financiar clubul este un lucru benefic. Atâta timp cât salariile ar fi plătite la zi, sigur că ar fi şi linişte. Băieţii au înţeles că nu suntem singura echipă cu probleme financiare şi cred că până la urmă se vor rezolva aceste aspecte”, a spus Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...