Sport

Pandurii Târgu Jiu, „naşii” CFR-ului

CS Pandurii a obţinut a cincea victorie consecutivă, pe „Municipalul” din Târgu Jiu, în confruntările cu CFR Cluj. Duminică seara, echipa lui Petre Grigoraş a învins cu 2-1 campioana României.

Pandurii continuă să şocheze în actualul sezon din Liga 1. Surclasaţi etapa trecută cu 4-0 la Ploieşti, elevii lui Grigoraş au dispus în runda a IX-a de echipa care la mijlocul săptămânii trecute câştiga cu 2-0 la Braga, în grupele Ligii Campionilor. După o primă repriză albă, care s-a remarcat doar prin bara atacantului Lemnaru (32) şi prin eliminarea antrenorului Andone (43), pentru proteste, partea secundă a adus trei goluri. CS Pandurii a deschis scorul în minutul 48, prin Maxim, care a înscris dintr-un penalty scos de Alexandru Grigoraş, fiul antreorului. Bastos a egalat după doar trei minute, iar în minutul 80 Mureşan a comis henţ în propriul careu, iar Răduţ şi-a readus echipa în avantaj, de la punctul cu var. În prelungiri, Cadu a fost eliminat după un fault dur asupra lui Nistor, iar oltenii din Gorj sunt din nou pe val.
CS Pandurii va întâlni miercuri, de la ora 16,30, formaţia de Liga a 3-a, FC Zagon, în şaisprezecimile Cupei României. „Un meci încrâncenat cu CFR. Poate ne convenea şi un rezultat de egalitate, dar am câştigat, iar fericirea e cu atât mai mare. Mă bucur că am trecut peste eşecul drastic de la Ploieşti. Sper să trecem şi de meciul din Cupă”, a spus Grigoraş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...