Actualitate

Se caută angajaţii care au aruncat coşciugul cu oseminte la gunoi

Este anchetă la Secţia 6 de poliţie Craiova, unde se fac verificări pentru a stabili cine a aruncat coşciugul cu oseminte la groapa de gunoi improvizată aflată pe terenul primăriei. Conducerea RADPFL Craiova susţine că nu ştia de această situaţie şi că are în administrare patru cimitire şi acum caută angajaţii care au aruncat sicriul cu osemintele şi va lua măsuri drastice împotriva vinovaţilor.

Descoperirea macabră a avut loc aseară, într-un parc din Craiova. Un craiovean a găsit un coşciug în care se aflau oseminte într-o grămadă de gunoi aruncat pe un teren al regiei domeniului public. Bărbatul a anunţat poliţia. "Am descoperit un sicriu cu oseminte, lucru pe care nici nu îl înţeleg. Incalificabil pentru oraşul nostru. Toate deşeurile din cimitire sunt aduse şi depozitate ilegal pe teren. Poate mai sunt şi altele", spune craioveanul.

Terenul aparţine Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ, care susţine că acolo s-au depozitat temporar deşeuri. "Că ducem reziduurile de pe zona verde, că ducem reziduurile din cimitire temporar acolo ştiam, în niciun caz aceste sicrie. Sunt îngrozită că au ajuns aceste resturi alături de sicrie acolo. La deshumări, de obicei, rezultă puţin, pentru că sunt deja putrezite şi intră deja sub radierul lucrării", a declarat Rela Filip, directorul RADPFL Craiova.

Administratorii cimitirelor susţin că nu este legal să arunci osemintele şi sicriele. Poliţiştii au demarat o anchetă şi nu exclud ca angajaţii RADPFL Craiova să fie acuzaţi de profanare de morminte.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...