Eveniment

Coşciug cu oseminte descoperit în spatele unui parc

Descoperire macabră într-un parc din Craiova. Un craiovean a găsit un coşciug în care se aflau oseminte într-o grămadă de gunoi aruncat pe un teren al regiei domeniului public. Bărbatul a anunţat poliţia, care a făcut cercetări şi va deschide o anchetă.

Terenul primăriei se află la nici 200 de metri de viitorul waterpark şi lipit de Parcul Tineretului. Pe el sunt aruncate diverse resturi adunate din cimitire, coroane, lumânări şi candele.

Şerban Bica a mers în parcul Tineretului din Craiova pentru a vedea care mai e stadiul lucrărilor la Aquapark. Până să ajungă acolo, însă, a trecut pe un teren al RAADPFl plin de gunoaie. A început să transmită live pe Facebook ceea ce vede. La un moment dat, în imagini a apărut un coşciug. "Am descoperit un sicriu cu oseminte, lucru pe care nici nu îl înţeleg. Incalificabil pentru oraşul nostru. Toate deşeurile din cimitire sunt aduse şi depozitate ilegal pe teren. Poate mai sunt şi altele", a spus bărbatul. Craioveanul a mers la poliţie şi a anunţat ce a găsit în parc. O echipă a ajuns la faţa locului şi a făcut o cercetare preliminară.

Terenul pe care era aruncat coşciugul e plin de resturi care provin din cimitire. Coroane, lumânări şi candele. Paznicul recunoaşte că terenul este al regiei domeniului public din subordinea primăriei. Directorul RADPL Craiova nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi un punct de vedere. Poliţia a deschis o anchetă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...