Ultima Oră

Un poliţist a refuzat 400 de euro mită

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au organizat şi realizat azi, prinderea în flagrant a unui cetăţean imediat după ce a oferit suma de 400 euro unui ofiţer de poliţie din cadrul unei Secţii de Poliţie Rurală – I.P.J. Dolj pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

În fapt, tot astăzi, poliţistul a depus un denunţ la S.J.A. Dolj, prin care a sesizat faptul că, luni, 1 mai a.c., B.A.D. i-a oferit o sumă de bani pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, infracţiune constatată la data de 28.04.2017.

Poliţistul a refuzat categoric această ofertă şi a depus denunţ, fiind dispusă organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant.

Făptuitorul a fost prins imediat după ce, în biroul ofiţerului de poliţie, i-a oferit acestuia suma de 400 euro.

B.A.D. a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, procurorul de caz urmând a dispune cu privire la eventuale măsuri preventive.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

04.05.2017 - 11:16Mircea Osinza: Uitati-va bine la acest politist , pentru ca , nu se stie cind o sa aveti ocazia sa mai consemnati asemenea fapta.

Pe pariu?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...