Inedit

Cadouri de Paşti pentru bătrânii din satul Firijba

În fiecare an, în preajma sărbătorilor religioase, tinerii liberali din Vâlcea, cu ajutorul primarului şi al viceprimarului comunei Popeşti, Aurora Măgura, respectiv, Cătălin Sima, iniţiază acţiuni care să aducă puţină bucurie în sufletele unor vâlceni cu posibilităţi financiare reduse.

Astfel, în acest an, de Paşte, tinerii din PNL Vâlcea au ales să bucure 15 familii din satul Firijba, comuna Popeşti. Aşa că, reprezentanţi ai organizaţiei de Tineret a PNL Vâlcea au pornit, în Săptămâna Mare, spre comuna Popeşti, unde au dus cadouri tradiţionale de Paşte celor 15 familii din satul Firijba, bătrâni cu posibilităţi materiale reduse sau greu deplasabili pentru a-şi încropi o masă de Paşte.

La bucuria pe care tinerii liberali au făcut-o celor 15 familii au contribuit şi primarul şi viceprimarul comunei Popeşti, Aurora Măgura şi, respectiv, Cătălin Sima. “Noi suntem generaţia pentru care casa bunicilor este un simbol sfânt al copilăriei. Aşadar ne-am gândit la aceste familii de bătrâni care locuiesc în satul Firijba. Împreună cu primarul localităţii Popeşti, Aurora Măgură şi viceprimarul Cătălin Sima, am reuşit să facem o bucurie acestor oameni care au rămas aici şi care fie din motive financiare, fie că nu se pot deplasa, nu-şi permit să pună pe masa alimente specifice sărbătorilor pascale. Această acţiune nu este prima de acest gen şi ne-a demonstrat încă o data că cât de importantă este bucuria lor pentru noi, iar aceste aspecte ne motivează să organizăm şi pe viitor astfel de acţiuni. Doresc să vă urez tuturor Sărbători Fericite, momente de linişte şi pace alături de familii şi de cei dragi şi să sper că vom găsi puterea cu toţii să privim spre viitor cu gânduri bune de înţelegere şi respect pentru semenii noştri”, a declarat preşedintele TNL Vâlcea, Alexandru-Ştefan Părduţ.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...