Ultima Oră

Privatizarea Oltchim

Remus Vulpescu: „Dan Diaconescu are în spate un partener foarte puternic”

Aflaţi câteva dintre răspunsurile pe care şeful O.P.S.P.I le-a oferit în exclusivitate pentru cititorii Săptămânii în Oltenia. Un interviu special care îl veţi putea citi integral, marţi, 25 septembrie şi în varianta tipărită a ziarului.

Reporter: Există garanţia ofertei făcute de Dan Diaconescu pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni ale Oltchim?

R.V.: Oferta lui Dan Diaconescu se bazează pe resursele financiare ale lui Dan Diaconescu. Pentru celelalte aspecte, legate de relaţiile economice internaţionale şi susţinerea programului de redresare şi dezvoltare, Dan Diaconescu a spus şi a scris în oferta de cumpărare că are în spate un partener foarte puternic, care este interesat să susţină şi să dezvolte societatea vâlceană.

R: Consideraţi că alt investitor ar fi fost mai bun pentru Oltchim?

R.V.: Nu e rolul meu şi nu-mi intră în atribuţii să emit preferinţe pentru alt investitor decât cel care a oferit preţul cel mai mare.

R: Cunoaşteţi care este poziţia fostului director general al Oltchim, Constantin Roibu, vis-a-vis de noul adjudecatar al licitaţiei?

R.V.:Domnul Roibu nu mai are nici o legătură cu Oltchim. Domnul Roibu a avut la dispoziţie 20 de ani în care ar fi putut să atragă şi să introducă în Oltchim investitori interesaţi de dezvoltarea combinatului.”


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...