La Ţară

Concurs de ciclism la ţară: BIKE FEST DAMILA MĂCIUCA 2017

200 de biciclişti s-au întrecut la Măciuca - Vâlcea

200 de biciclişti din Râmnicu Vâlcea, dar şi din comunele învecinate localităţii Măciuca, locul unde a fost organizată competiţia, s-au întrecut pe o distanţă de 40 de kilometri. Organizatorii au ales această locaţie pentru că vor să promoveze sportul şi la ţară.


Competiţia a început la ora 10.30, iar startul s-a dat chiar din faţa primăriei din localitatea vâlceană Măciuca. Concurenţii au avut de parcurs o distanţă de 40 de kilometri. S-au pregătit timp de câteva zile pentru această competiţie. Competitorii spun că se bucură că acest concurs a avut loc chiar în comuna lor. "Pentru mişcare, pentru că vreau să îmi antrenez picioarele şi vreau să obţin un loc cât mai bun", spune Ionuţ Toader, unul dintre concurenţi.

Organizatorii susţin că au vrut ca azi tot mai mulţi tineri să renunţe la plimbarea la mall pentru o zi în aer liber.

"Să integrăm activităţile sportive de la oraş să le aducem către sat, să vedem împreună cu toţii frumuseţea satului, a mediului rural, să ne bucurăm de o zi, deşi înnorată, cu aer curat şi multă bucurie", a declarat Mihaela Rovenţa, organizator.

"Dan Niţu rămâne acelaşi inimos susţinător al comunităţii în mijlocul căreia trăieşte! Felicitări pentru organizarea unei noi ediţii BIKE FEST DAMILA MĂCIUCA 2017", a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, deja tradiţionalul concurs de ciclism din localitatea vâlceană Măciuca este organizat de Damila şi Fundaţia Dumitru Drăghicescu, împreună cu Federaţia Română de Ciclism, sub numele Bike Fest 2017 Damila Măciuca.

Participarea la concursul de ciclism “Bike Fest – Damila Măciuca” nu a implicat nicio taxă de participare, toate costurile aferente organizării şi desfăşurării acestui eveniment fiind în sarcina organizatorilor şi a sponsorilor evenimentului. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...